Kreativna obnova vašega pohištva s samolepilnimi folijami
08 februar , 2019

Kreativna obnova vašega pohištva s samolepilnimi folijami

Je prišel čas, da obnovite vaše dotrajano pohištvo ali imate zgolj željo po osvežitvi? Če je vaš odgovor pozitiven, so samolepilne folije za pohištvo prava rešitev za vas.

V ponudbi imamo več kot 150 modelov z različnimi motivi in barvami.

Folije z imitacijo kamna, lesa ali peska, folije z otroškimi motivi, folije z imitacijo trave, različnih cest, ognja, cvetja ali marmorja, karbonske folije, barvne folije in še in še.

Folije se lahko nameščajo na vse ravne površine. Nameščanje je enostavno, lahko pa se namešča na suho ali s pomočjo vode. 

Namestitev z vodo se uporablja pri namestitvi na steklo. Najprej moramo folijo odrezati tako, da bo ustrezala velikosti stekla. Nato vodo pošpricamo po steklu, odlepimo podložno folijo in jo pošpricamo še po strani, kjer je lepilo. Pomembno je, da dobro pošpricamo vse dele, tako da niti eden ni lepljiv. Folijo nato prislonite na steklo in jo namestite po želji. Ko je nameščena, začnite izpodrivati vodo od sredine proti zunanjosti. Ko zaključite s sušenjem folije, je potrebno dodatnih 24 ur, da se folija popolnoma prilepi na steklo.

Drugi način nameščanja je suho lepljenje. (Video kako izgleda suho lepljenje si lahko ogledate na koncu članka).

Folije se lahko nameščajo na vse ravne površine, kot so: kuhinje, omare, mize, klopi, stoli, vrata, tla, marmor, stene, ogledala, keramične ploščice, kuhinjske delovne površine, hladilnike, stopnice, police ali na plastiko.

Vlaga jim ne povzroča problema, niti ne bledijo na soncu. Med zelo kakovostne karakteristike spada tudi odpornost na praske, kar vam omogoča, da jih nalepite tudi na tla in po njih tudi hodite.

Ponudbo samolepilnih folij si lahko ogledate tukaj.

V kolikor imate dodatna vprašanja v zvezi s proizvodnjo, velikostjo, namestitvijo, izbiro dizajna, spremembo barve ali glede izdelave tapete iz lastne fotografije, nam pišite na info@life-decor.si ali pokličite na +385 42 200 799.