Stenske tapete

januar 31, 2022

Stenske tapete

V začetku 20. stoletja so bile najbolj priljubljeni gospodinjski predmeti po vsem svetu tapete. Prva ozadja so izumili Kitajci pred več kot 2000 leti. Poslikane so bile ročno ali s šablono in so bile pravi hit!

Izbira je res velika od modernih in abstraktnih vzorcev do cvetličnih in nežnih pastelnih tonov. Če ste se kdaj spraševali, kako so izdelana naša ozadja, vam bomo v nekaj korakih opisali.

Postopek se začne z aktiviranjem naročila preko naše strani. Zelo pomembno je poudariti, da je tapeta izdelana po merah vaše stene, torej po širini in višini stene. Naročena slika se oblikuje po zahtevanih dimenzijah in gre v proizvodni proces. Po tiskanju fototapete se suši 24 ur in razreže na kose, da vam olajša sestavljanje tapet.

Najpomembneje je, da izberete motiv, ki vam je všeč, vedno pa se je priporočljivo pogovoriti s strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem pomagali s pestrim izborom barv in vzorcev. Če želite svoj dom prenoviti na hiter način, brez prevelikih vlaganj, ter hkrati izraziti svojo osebnost na edinstven in kreativen način, so tapete prava izbira za vas. Možnosti je veliko, zato se prepustite domišljiji in spremenite prostor, v katerem bivate, v sanjski dom.

Poiščite svoj model na
https://life-decor.si/collections/samolepljive-stenske-tapete


NOVO v ponudbi -> 3D stenske obloge <-
NOVO v ponudbi -> 3D stenske obloge <-

marec 05, 2022

Novost v naši ponudbi 3D Stenske obloge

Ogled celotnega članka →

Kreativna obnova vašega pohištva s samolepilnimi folijami
Kreativna obnova vašega pohištva s samolepilnimi folijami

februar 08, 2019

Je prišel čas, da obnovite vaše dotrajano pohištvo ali imate zgolj željo po osvežitvi?

Ogled celotnega članka →

life-decor.si
Plačevanje s karticami in Paypal-om

februar 01, 2019

Preprostejše in varnejše plačilo prek kartice

Ogled celotnega članka →